tiistai 29. tammikuuta 2013

Onnistunut alavartalon treeni

Jepulis, sellainen tuli siis tehtyä eilen. Ja treenin toimivuudenhan pystyy helposti mittaamaan seuraavan päivän liikunta kyvystä. Tai kyvyttömyydestä. :D 

Ajattelin muuttaa näitä mun viikon liikuntoja sillä tavalla, että jätän kokonaan tuon lihasjumppatouhun tekemättä ja korvaan sen kolme kertaa viikossa tehtävillä lihasharjoitteilla. Muutenkin sen verran paljon tulee aerobista treeniä ja kaloreita palaa reippaasti, että tuossa jumpassa on paljon turhaa mitä en treeniviikkooni tarvitse. Eilinen jalka+pyllytreeni oli seuraavanlainen:

Kyykyt kahvakuulan kanssa 3x15
Askelkyykyt kahvakuulan kanssa 3x30
Seinäistunta 3x30 sek.
Jalan nostot suorana konttausasennossa 3x15 molemmat jalat
Jalan nostot koukussa konttausasennossa 3x15 molemmat jalat



Ja huh kun tuli hiki ja jalkoja poltteli! Eli toimii! Vähän oon harmitellut sitä, kun en salille pääse, mutta voi niitä lihaksia näinkin treenata! Kyllä huomaa, että melko heikossa kunnossa on, koska tänään on tuntunut niin etu-  ja takareisissä sekä pakaroissa pientä kipuilua. :) Pohkeita en jalkatreeniin halunnut, koska mun pohkeet on kävelyn ja juoksun ansiosta melko tykit. 


Huomiselle suunnittelen selkä- ja vatsalihastreenin ja ylihuomiselle rinta- ja käsilihastreenin. Eli kehon lihasryhmät tulee viikossa treenattua läpi.


Asuntorintamalta kuuluu tällä hetkellä hyvää, viikonloppuna viimeistään saan tietää, että nappasko! Sitä ennen on hyvä rakennella pilvilinnoja ja suunnitella uuden kodin sisustusta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti