torstai 31. tammikuuta 2013

Syömisen ihanuus ja kamaluus

Harvinaisen paska sää!
Melkein jätin juoksematta, mutta onneksi sitten juoksin, oli paras treeni ikinä! Kymmenen minsaa juoksua kovalla vauhdilla sujui jo ongelmitta. Olisi mennyt pidempääkin, mutta vesi valui silmistä siihen malliin, että sokkona juokseminen alkoi tuntua hieman liian extremeltä.


Eilisestä vatsatreenistä; toimii. Nyt jo pientä kipuilua, mutta huomenna on varmasti vielä pahempi. Ja huomenna on käsien vuoro! Mukavaa kun saa kropan tällä lailla tasaisen kipeäksi. ;)

Oon nyt alkanut vierottaa itseäni tästä eräästä kalorinkyttäys palvelusta. Luulen, että pääsen parempiin tuloksiin, kun syön silloin kun siltä tuntuu. Kun tuonne aloin syömisiä kirjaamaan, tarkoitus oli vain tarkistaa, että kuinka paljon kaloreita ja erityisesti proteiinia saan nykyisestä ruokavaliostani. 



No, homma kääntyi päälaelleen ja aloinkin miettiä, mitä voisin syödä, ettei kalorit hirveästi laskurissa nousisi. Touhu meni vähän överiksi. Tänään kirjasin syömiseni vihkoon ja vasta sen jälkeen tuonne laskuriin, jotta siis oikeasti näen paljonko normaalisti syön. Ihan kelpo lukemia näytti ja jos jatkan näin, niin luulen että ollaan oikealla tiellä. 


Tuonne ruokapäiväkirja sivuille en enään mene. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti