keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tää on tuskien taival...

Totisesti. Reidet ja pylly ollu tänään niin jumissa toissapäiväisestä! Onneksi ei ollu juoksupäivä, siitä ei olis tullu varmaan mitään. Koiran kanssa kävelykin on oikeeta matelua. :)
Epä siinä, muskelit kasvaa! Tykkään muuten tosi paljo sanasta muskeli.

Tänään on vuorossa selkä ja vatsat. Tälläisen rääkin kehittelin niille:

1. Vatsalla maaten käsien ja jalkojen nostot yhtä aikaa 3x15
2. Konttaus asennossa vastakkainen kyynerpää ja polvi yhteen ja siitä suoraksi 3x15 molemmat puolet
3. Perus vatsarutistus 3x20
4. Selällä maaten alavatsarutistus jalkoja nostaen 3x15-20
5. "Oblique crunches" (mikä lie suomeksi) kahvakuulalla 3x15-20
6. Lankku suorilta käsin; vaaka asennossa sekä molemmilla kyljillä, pidä niin kauan kuin pystyt

Toivottavasti tuntuu!

Mielenkiintoinen fakta, jos paikkaansa pitää. Mulla näkyy aika hyvin ylävatsalihakset, mutta alavatsassa on vielä viimeinen rinkula rasvaa. 

Missäköhän postauksessa piipitin siitä, kun ei tuloksia näy? No, nyt näkyy! Vaa'alla en ole uskaltanut kyllä käydä, mutta mittanauhaa morjestan monestikin viikossa, vaikka yritän pyrkiä vain kerran viikossa mittailemaan itseäni. Vaaka on siitäkin huono tapa seurata edistystä, koska yritän polttaa rasvaa ja korvata sen lihaksella, joka painaa enemmän kuin rasva. Nyt kuitenkin vyötärön seudulta on ilmeisesti poistunut 2-3 cm ja lantiolta 1 cm. Lantiolta saisi kyllä lähteä rivakammin, siinä sitä ylimääräistä on eniten. 


Lauantaina mennään katsomaan kotia. Toivottavasti mun tulevaa kotia. Tässä fiilistelyä siitä, miten haluaisin sen sisustaa:


Totuushan on se, että seuraavat pari kuukautta tullaan elelemään enimmäkseen lattiatasossa, ellei huonekaluja ala sataa taivaasta. :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti