sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Viikon liikunnat

Sunnuntaita ihmiset!

Nyt on liikuntaviikko kunnialla suoritettu loppuun. Eilinen meni ihan löysäilyksi ja itsensä hemmotteluksi. Ja se oli kyllä ihan tarkoituskin. Kävin jopa parturissa vuoden tauon jälkeen. :) Sitten on saunottu ja herkuteltu, pientä kevyttä lenkkiä koiran kanssa.

Tällä viikolla liikuntaan on kulutettu sykemittarin mukaan 12 tuntia ja 30 minuuttia. Kaloreita kaiken kaikkiaan 7120 kcal. Kuulostaapa vähältä, vaikka on tuntunut, että aika on mennyt enimmäkseen syömiseen ja liikkumiseen... No mutta kai tuo on ihan hyvä, noin -1000 kcal päivässä pelkällä liikunnalla. Ja kun kaloreita tulee ruuasta keskimäärin 1400-1700, niin miinuksella ollaan ja aika reippaasti. Olo on silti hyvä ja energinen, suorituskykykin parantunut! :)

Voisin tähän kirjata esimerkiksi tän päivän syömiset.

Aamupala:
Gluteeniton mysli
Mehukeitto
Persimon
Ananas
Kahvi
n. 400 kcal

Lounas:
Linssejä
Vihreää salaattia
n. 330 kcal

Välipala:
Dietmix shake
Riisikakku x2
Avokado
Tomaatti
Keksi :(
n. 550 kcal

Päivällinen:
Päärynä
Maitorahka
Raejuusto
Mehukeitto
Vihreä kuula (siis se karkki) :(
n. 320 kcal

Yht. noin 1600 kcal

Nyt oon pari viikkoa mennyt tällä -1000 kcal liikuntaa/päivä ja noin 1400-1700 kcal ruoasta meiningillä. Saattaa olla, että pitäisi syödä paljon enemmän, mutta en koe siihen tarvetta. 

Paino ei kuitenkaan ole liikkunut mihinkään. En tiedä, onko syynä lihasten kasvu vai säästöliekki tms. Joka puolella lukee, että kun tekee radikaaleja muutoksia ruokavalioon/liikuntaan niin voi tulla tälläisiä vaiheita, ettei tapahdu edistystä. Sitten kun kroppa tottuu muutoksiin niin alkaa tapahtua. Eli ensi viikolla jos ei jotain ala tapahtua, niin pitää muuttaa jotain jossain...

Yksi asia mihin pitää kiinnittää jatkossa huomiota on veden juonti. Tänäänki on tainnut mennä vain ehkä vajaa litra... Keho kuulemma "varastoi" vettä, jos se ei saa sitä tarpeeksi, eli veden juonnillakin paino voisi lähteä putoamaan, kun ei olisi nesteturvotusta.


Tuo juokseminen on alkanut tuntua niin hyvältä, että ajattelin jos ilmoittautuisin puolimaratonille. Se olisi onneksi vasta syskuussa, eli aikaa treenata olisi riittävästi. Ja jos sinne oikeasti pääsee, niin uudet lenkkarithan on ehdottomasti hommattava, esim. jotku näistä ihanuuksista:


Harkitsen maraton ajatusta vielä pari päivää, kuun loppuun mennessä sen kuitenkin teen, koska ilmoitusmaksu on vielä niin edullinen. Nyt kamomilla teetä ja telkun ääreen! Relax!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti